Tijd, koffiekopjes of boeken over?

Om onze gasten – jullie dus – van koffie en thee te kunnen voorzien, kunnen we nog wel wat serviesgoed gebruiken. Wilt u kijken of u iets in de kast hebt staan of liggen wat u toch niet gebruikt? Het gaat ons vooral om
– koffiekopjes, theeglazen, drinkbekers
– gebaksbordjes of -schoteltjes
– theelepeltjes en gebaksvorkjes
– theedoeken en keukenhanddoeken
Hebt u nog wat over en wilt u deze spullen aan ons schenken? Dan maakt u ons daar erg blij mee! U kunt uw spullen brengen naar Hogestraat 17, of eventueel een afspraak maken via info@chcloppersum.nl.

Ook voor de boeken- en schijfjesmarkt zijn we altijd blij om uw oude boeken, cd’s en dvd’s te ontvangen, om die vervolgens op onze maandelijkse boekenmarkt weer aan andere geïnteresseerden te verkopen tegen kleine prijsjes. De eerste boeken- en schijfjesmarkt vindt plaats op 3 juni, van 9.30u tot 12.00u.

Zin om mee te helpen?
Hebt u tijd en vindt u het leuk om samen met een groep enthousiaste vrijwilligers bezig te zijn met de geschiedenis en cultuur van Loppersum en de regio? Dan kunt u zich ook bij ons aanmelden als vrijwilliger. Op basis van uw beschikbaarheid, voorkeuren en vaardigheden kunt u bijvoorbeeld assisteren bij rondleidingen, het catalogiseren of digitaliseren van ons archief, het ontvangen van gasten, het meedenken over activiteiten of het verzorgen van kleine klusjes. Het Cultuurhistorisch Centrum Loppersum wil graag een ontmoetingsplaats zijn voor iedereen en nodigt u dan ook van harte uit om er ook úw centrum van te maken! We horen graag van u via info@chcloppersum.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *